O&M Thique Volumizing Powder

OM Thique Volumizing Powder

Varenr:230119

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

O&M THIQUE VOLUMIZING POWDER


Gi liv til fint, flatt hår og absorber olje ved røttene uten å tynge håret.

Tips & Triks for bruk av Thique

Start med en liten mengde: Begynn med å påføre en liten mengde THIQUE-pudder på fingertuppene eller direkte på røttene til tørt hår. Dette pudderet er konsentrert, så litt holder lenge.

Fokuser på røttene: For optimalt volum og løft, konsentrer påføringen ved hårrøttene. Masser eller rufs lett i røttene etter påføring for å fordele pudderet jevnt – perfekt for å skape løft ved røttene.

Påfør lagvis: I stedet for å bruke en stor mengde på én gang, bygg opp volumet gradvis ved å påføre pudderet i lag. Denne teknikken bidrar til et naturlig volum uten klumper eller å tynge ned håret – ideelt for langt hår.

Bruk på tørt hår: THIQUE volumiserende pudder fungerer best på tørt hår. Å påføre det på tørt hår sikrer bedre absorpsjon, en matt finish og maksimalt volum.

Unngå overbelastning: Selv om dette pudderet er flott for å tilføre volum, bør du unngå å overbelaste håret med produkt. Start med en liten mengde og tilsett mer etter behov.

Bland og style: Etter å ha påført pudderet, bruk fingertuppene til å blande det inn i røttene og style håret som ønsket. Du kan bruke en kam eller fingrene for å løfte og forme håret for ekstra volum og tekstur.

Reaktiver gjennom dagen: Hvis du merker at håret trenger en oppfriskning senere på dagen, kan du enkelt rufse i håret med fingrene for å reaktivere pudderet og gjenopplive volumet.

Eksperimentér med styling: Ikke nøl med å eksperimentere med forskjellige frisyrer ved bruk av THIQUE volumiserende pudder. Enten du foretrekker et rufsete utseende, teksturerte bølger eller en voluminøs oppsats, kan dette pudderet forbedre ulike stiler.

Layering med Thique: Bruk O&M sin stylingserie for å bygge et solid grunnlag for det utseendet du ønsker å oppnå, deretter bruk THIQUE som det siste produktet for å tilføre volum og tekstur etter behov.

Ren påføring: For å unngå rester, sørg for å vaske hendene etter påføring av pudderet. Dette holder hendene rene og opprettholder produktets integritet.
Jeg håper du finner disse tipsene nyttige for å maksimere potensialet til THIQUE Volumiserende Pudder. Det er virkelig et allsidig produkt som enkelt kan heve enhver frisyre.


Tynt hår: mindre er mer – husk at du alltid kan legge til mer.

Langt hår: for å skape fylde og tekstur på langt hår, pump inn i midterste deler og ender og jobb eller rufs for å skape tekstur og fylde.
Hårlengde: Passer for alle hårtyper.

Teknisk info

Produktinformasjon

Mengde 4,5g
Produktstørrelse Salgsstørrelse


Support
8103