Deep Tint Bowl With Teeth - Clay

Deep Tint Bowl With Teeth - Clay

Varenr:425200

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Hello Bleach Deep Tint Bowl With Teeth - Clay

Bli med på Hello Bleach Eco-Hairvolution og gå inn i en bærekraftig frisørsalongfremtid med vårt siste tilskudd til Earth Collection: La oss dykke dypere inn i vår Deep Tint Bowl With Teeth Clay. Denne fargen utstråler varme, jordnærhet og en dyp følelse av forankring, samtidig som den opprettholder en luksuriøs appell. Akkurat som den rike, solbakte leiren funnet i australsk natur, bringer denne allsidige fargen en tidløs appell som tilfører dybde og karakter til salongens estetikk og dekor.

Clay fremmer en dyp forbindelse til naturen, og forankrer oss i dens skjønnhet og enkelhet samtidig som den tilbyr et snev av luksus. Å inkludere Clay i salongens estetikk tilfører ikke bare visuell interesse, men også en følelse av varme, autentisitet og en luksuriøs forankring som resonerer med kundene. Gi salongen din en elegant oppgradering med vår nye, matte Clay Tint Bowl with Teeth. Det er den ultimate fargeskålen for både en renere planet og feilfrie fargeresultater.

  • Sterk & Stilig: Laget med ergonomisk design og en solid base for ultimat stabilitet, vår Deep Tint Bowl leverer salongperfekte farger med en øko-chic stil.
  • Miljøvennlig: Laget av resirkulert plast, hjelper denne skålen med å lukke kretsløpet for plastavfall, hindrer at det havner på søppelfyllinger og reduserer miljøpåvirkningen.
  • Romslig Magi: Si farvel til små fargeskåler! Vår Forrest Deep Tint Bowl har et superbredt og dypt design som tillater enkel blanding og sømløs miksing av opptil 250ml, uten søl. (Rommer inntil 500ml)
  • Tann som Temmer: Si farvel til løse hårstrå og ujevn fargepåføring! De innebygde tennene hjelper med å redusere avfall, sikre mer presis fargepåføring, og garanterer perfeksjon i hver nyanse.
  • Av frisører, for frisørproffer: Designet av profesjonelle frisører, for frisører; denne skålen er utviklet for å gjøre livet ditt enklere med raskere og mer sømløs fargeblanding i salongen.
Teknisk info

Produktinformasjon

Fargenavn Clay
Mengde 1stk


Support
8183