The Whisk - Clay

The Whisk - Clay

Varenr:425090

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Hello Bleach The Whisk

THE WHISK COLLECTION - FARGEVISP

Si hei til Hello Bleach Patent Whisk Collection, der innovasjon møter bærekraft i hver blanding. La oss redusere avfall og få jorden til å smile! Den patenterte vispen er ikke bare et verktøy; det er din forretningshemmelighet, omhyggelig utformet av frisører, for frisører. Unik design som forvandler farger til fløyelsmyk poesi.

Ergonomisk mesterverk for feilfrie resultater. Velg mellom 10 livlige farger og bli med oss på reisen mot en renere og mer bærekraftig fremtid med vår Hello Bleach Whisk Collection. 

  1. Kunstnerisk frihet: Visp med letthet, og løft hver blanding til et kunstverk - og gjør livet ditt enklere i salongen.
  2. Perfekte pigger: Kuraterte åpne pigger med kuler på tuppene sikrer utrolig konsistens og minimalt produktavfall. Skylles rent på sekunder - sparer vann.
  3. Sofistikert bærekraft: Laget av resirkulert plast kombinerer denne vispen bærekraft og eleganse, og gjør miljøbevisste valg uten kompromiss.
  4. Innovasjon: R&D Grants-finansiering for bærekraftig design, som reduserer vann- og produktavfall, og leder veien mot en lysere, modigere og mer avfallsfri fremtid i frisørbransjen. 
Teknisk info

Produktinformasjon

Fargenavn Clay
Mengde 1stk


Support
8281